دسته‌بندی نشده

ویزیت بهترین متخصص اطفال 02166602506

ویزیت بهترین متخصص اطفال

 

ویژگی های بهترین متخصصین اطفال

 

دارای مدرک تخصصی کودکان

دکتری می تواند بهترین متخصص کودکان باشد که دارای مدرک معتبر در این زمینه است و به صورت کاملاً تخصصی در این زمینه فعالیت دارد. متخصصی که تنها در تخصص اطفال و کودکان انجام وظیفه نماید، دارای تجربه فراوان در این زمینه خواهد بود.

خوش اخلاق و صبور

زمانی یک دکتر به عنوان بهترین متخصص کودکان محسوب خواهد شد که رابطه خوبی با کودک برقرار کند. ترس و دلهره در مراجعه به پزشک، همیشه در کودکان وجود دارد. به خاطر همین، مراجعه به یک متخصص کودکان با تجربه که با کودک رفتار خوب و صمیمانه ای خواهد داشت و برای درمان مشکل یا بررسی سلامت روحی و روانی کودک صبور خواهد بود؛ این رفتار باعث ایجاد اطمینان در کودک خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: ویزیت بهترین متخصص اطفال تهران

 

اهمیت مراجعه به متخصص اطفال

به عقیده بعضی افراد، زمانی باید به بهترین جراح کودکان مراجعه کرد که کودک دچار یک بیماری و مشکل جدی شده باشد، اما در حقیقت مراقبت های لازم و درمان بیماری کودکان در مقایسه با بزرگسالان متفاوت است.

شرایط جسمی و روحی کودک با بزرگسال متفاوت است و در نتیجه بیماری و درمان یک کودک نیز با بزرگسال متفاوت خواهد بود، یک متخصص کودک به خوبی می‌داند برای درمان هر نوع بیماری کودک چه نوع داروی باید تجویز شود و چه دوزی از دارو باید مصرف شود.

مراحل رشد نوزاد؛ باید توسط یک متخصص کودکان بررسی شود، بنابراین مراجعه دوره ای به متخصص کودکان برای بررسی رشد جسمی ضروری است تا وجود هر بیماری و مشکلی به موقع و سریع تشخیص داده شده و درمان شود. متخصص اطفال؛ همچنین از زمان تولد نوزاد تا اتمام رشد کودکی، یک پرونده تنظیم می کند و روند رشد او را  با استانداردهای جهانی مقایسه می کند.

 

سینوزیت کودکان

اگر گرفتگی بینی در کودک برطرف نشود، امکان ابتلا به عفونت سینوسی یا سینوزیت (التهاب سینوس ها) وجود دارد. به جز سرماخوردگی، کودکانی که به آلرژی های تنفسی دچار هستند به طور خاص بدون پیش زمینه اولیه به سینوزیت یا عفونت سینوس ها دچار می شوند.

 

علائم سینوزیت در کودکان

سرفه در طول روز که شب تشدید می شود.

تورم اطراف بینی و چشم ها

تب پیش رونده

ترشحات غلیظ زرد یا سبز بینی

درد در فک یا پشت پیشانی یا بینی

سردرد

گرفتگی بینی که برای ده روز یا بیشتر باقی می ماند.

سطح انرژی پایین

 

بیشتر بخوانید: نوبت دهی بهترین دکتر متخصص کودکان

 

چگونگی تبدیل سرماخوردگی یا آلرژی به سینوزیت در کودکان

با توجه به محل سینوس ها،می توان شروع عفونت سینوسی یا سینوزیت در کودکان را متوجه شد. سینوس ها حفره های پر شده از هوا در بالا و پایین چشم ها و دو طرف بینی هستند. زمانی که کودک دچار سرماخوردگی یا آلرژی شود، به طور طبیعی پوشش ظریف سینوس ها متورم خواهد شد.

گاهی مواقع تورم سینوس ها باعث انسداد راه های بین سینوس ها و بینی می شود و از این زمانی مشکلات آغاز می شود. مخاط در داخل سینوس ها به دام می افتد و محیط گرم، تیره و مرطوب آماده رشد ویروس ها و باکتری ها و در نتیجه بروز سینوزیت در کودکان خواهد شد.

درمان سینوزیت در کودکان

اگر عامل سینوزیت در کودکان ویروس باشد، درمان دارویی نیاز ندارد. ویروس های عامل سینوزیت در کودکان بدون نیاز به درمان برطرف می شوند. استفاده از دوز مناسب استامینوفن یا ایبوپروفن می تواند در رفع درد سینوزیت در کودکان مفید باشد.

همچنین می توان از کمپرس گرم بر روی طرفین بینی و گونه ها استفاده نمود. از هیچ داروهای برای درمان سینوزیت در کودکان بدون نسخه استفاده نکنید. داروها کمکی به درمان سینزیت در کودکان نمی کنند و عوارض جانبی نیز به دنبال خواهد داشت.

اسپری یا قطره بینی سالین (آب و نمک) می تواند به رقیق شدن ترشحات بینی و رفع علائم سینوزیت در کودکان کمک کند. می توان این ترکیب را از داروخانه تهیه کرد و یا طبق دستور ارائه شده توسط انجمن آسم، آلرژی و ایمنولوژی آمریکا آن را بسازید.

 

بیشتر بخوانید: نوبت دهی بهترین دکتر متخصص کودکان در تهران

 

اگر تشخیص پزشک در مورد عامل سینوزیت در کودکان عامل باکتریایی باشد، اغلب آنتی بیوتیک برای یک دوره 10 تا 21 روزه برای درمان سینوزیت در کودکان تجویز می شود.

اگر علائم سینوزیت در کودکان بعد از این دوره برطرف نشود و یا پس از مدت کوتاهی بهبود یابد و عفونت مجددا بازگردد، متخصص اطفال آنتی بیوتیک دیگری را تجویز می کند. معمولا پزشک می تواند آنتی بیوتیک مناسب برای درمان سینوزیت در کودکان را تجویز نماید.

امکان این که عفونت سینوسی یا سینوزیت در کودکان به صورت عفونت گوش در کودکان ادامه یابد و درمان را با مشکل روبه رو کند وجود دارد. اگر کودک دچار عفونت های سینوسی مداوم می شود، پزشک انجام عکس برداری اشعه ایکس از سینوس های کودک را توصیه خواهد کرد.

اگر کودک دچار سینوزیت مزمن شده باشد، ممکن است در اثر یک وضعیت زمینه ای مانند آلرژی های تشخیص داده نشده و درمان نشده، بعضی مشکلات آناتومیکی در بینی که از تخلیه جلوگیری می کنند مانند انحراف تیغه بینی و یا آدنوئیدهای عفونی مزمن (بافت لنفاوی که در پشت بینی قرار گرفته است) ایجاد شود که باکتری ها را به داخل سینوس ها تخلیه کرده و موجب سینوزیت در کودکان می شوند.

برای درمان سینوزیت مزمن در کودکان پزشک در بیشتر موارد، انجام عکس برداری اشعه ایکس یا سی تی اسکن از سینوس های کودک را توصیه می کند.

پیشگیری از سینوزیت در کودکان

سینوزیت در کودکان یک عفونت ثانویه است، پس می توان با درمان سرماخوردگی یا آلرژی ها در کودک از بروز سینوزیت در کودکان پیشگیری نمود. برای این منظور چند راهکار به شما توصیه می کنیم:

1.اگر به وجود آلرژی در کودک خود مشکوک هستید، درباره درمان آلرژی محیطی و دارویی در کودک با پزشک مشورت کنید. مراقبت طولانی مدت از آلرژی ها می تواند عامل مهمی در پیشگیری از سینوزیت در کودکان باشد.

2.رطوبت به رقیق ماندن ترشحات سینوس ها کمک می کند. استفاده از مقدار کافی مایعات به کودک اثرات مشابهی را دارد و بدین ترتیب احتمال بروز سینوزیت در کودکان کاهش خواهد یافت.

 

بیشتر بخوانید: نوبت دهی بهترین دکتر متخصص اطفال

 

3.خانه را از آلرژن هایی مانند دود سیگار، موی حیوانات خانگی و گرد و غبار تمیز نگه دارید؛ چون این عوامل باعث تحریک راه های هوایی بینی و بروز سینوزیت در کودکان می شود.

4.وقتی کودک سرما خورده، محیط خانه را مرطوب نگاه دارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا